Hyrbilar för dina behov.

Vi erbjuder transport- och lastbilsuthyrning runt om i Sverige, för korttids- och långtidsuthyrning.

Jobba hos oss

Man som ler

Vi vill tro att vi är på en spännande resa där vi på Lastbilen.se strävar efter att vara den ledande uthyraren på transportbilar i landet. Vi arbetar i en bransch där vi upplever att vi kan vara en del av lösningen när delningsekonomi blir allt viktigare, där hyra är det nya äga. För att det självklara valet hos kunderna vill vi vara tillgängliga för alla. Eftersom behovet ofta uppstår med kort framförhållning så måste vi vara flexibla och lösningsorienterade efter tillfälle och behov.

Vi jobbar under devisen ”vi löser det”, det innebär att vi sätter kunden i fokus och hittar lösningar på de frågor som ställs. Tempot är högt och vi jobbar ofta med många bollar i luften samtidigt. Känner du att det skulle passa dig så hör av dig, vi letar ständigt efter nästa stjärna som kan hjälpa oss på vår resa.

Hittar du ingen ledig tjänst som passar dig idag så skriv ihop ett mejl och berätta lite vem du är och varför du vill jobba med oss så hör vi av oss när vi har något som vi tror passar. Din intresseanmälan skickar du till ansokan@lastbilen.se

Man som jobbar hemma
Man som jobbar hemma

Vill du vara med i ett gäng som ständigt strävar framåt, vad väntar du på? Hör av dig, vi behöver fler duktiga medarbetare.

Väg i sommarmiljö
Kvinna som jobbar

Lediga jobb

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Om du fortsätter så antar vi att du accepterar detta.