Hyrbilar för dina behov.

Vi erbjuder transport- och lastbilsuthyrning runt om i Sverige, för korttids- och långtidsuthyrning.

Om oss

Lastbilen.se hyrde ut sitt första fordon 2004 i Falun och har numera växt till att bli en franchisekedja som hyr ut transportfordon över hela Sverige. Marknaden är både privat- som såväl företagskunder, affärsidén är att kunna erbjuda och tillhandahålla ändamålsenliga transport- och lastfordon för alla behov.

Vår vision

Lastbilens vision är att vara en motor för företag som vill växa och utvecklas. Till oss kan du vända dig när du vill ta nästa steg eller vill lösa ett tillfälligt behov oavsett så vill vi vara lösningen.

Genom hög kompetens, ett genuint engagemang och ett prestigelöst arbetssätt vill vi smitta vår omgivning med motivation och inspiration. Hos oss är det människorna som gör skillnad, för det är på goda relationer vi bygger hela vår verksamhet.

Sedan starten har Lastbilen vuxit till att ha verksamhet runt om i Sverige. Vi specialiserar oss på transportbilsuthyrning, där vi erbjuder både lätta och tunga lastbilar.

På Lastbilen gör vi saker istället för att prata om det. Vi är personliga, flexibla och lösningsorienterade vilket genomsyrar hela vårt arbetssätt, där kunden alltid är i fokus.

Vroom vroom, hör av er!

Vår historia

Fundamentet till Lastbilens nuvarande position grundades av Andreas Nilsson i Falun år 2004 då han jobbade på Grycksbo pappersbruk. Andreas fick då idén att köpa en lastbil för att börja importera motorcyklar från Tyskland. Motorcyklarna tjänade Andreas inte mycket pengar på, däremot tog affärerna fart när han satte upp en lapp på jobbet om att lastbilen fanns för uthyrning.

Idén byggde på att privatpersoner och företag skulle hyra lätta och tunga lastbilar för längre eller kortare tidsperioder. Kunderna var främst privatpersoner som skulle flytta, men även till exempel Blomsterhandlare som hade ett behov av en lastbil under sommarsäsongen.

Allt eftersom företaget Lastbilen.se växte fram började Andreas titta på andra orter i Sverige och upptäckte att det fanns fler företag som hyrde ut en eller flera lastbilar.

Den första fristående uthyrningsstationen startades i Gävle år 2006 och blev startskottet för Lastbilen.se i Sverige. Från en blygsam start till dagens totala fordonspark med över hundratals fordon är Lastbilen etablerat i flera städer och orter i Sverige för att kunna tillhandahålla och erbjuda fordon för korttidsuthyrning för alla tänkbara behov för såväl privatpersoner som företag.

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Om du fortsätter så antar vi att du accepterar detta.