Hyrbilar för dina behov.

Vi erbjuder transport- och lastbilsuthyrning runt om i Sverige, för korttids- och långtidsuthyrning.

Bli samarbetspartner

Lastbilen.se har ambitionen att bli en rikstäckande lastbilsuthyrningskedja i Sverige. Vår kedja har sedan starten expanderat kraftigt, tack vare den stora efterfrågan på våra fordon. Nu tar vi fart växlar upp och söker därför nya franchisetagare som vill driva egen uthyrningsverksamhet under namnet Lastbilen.se.

Vårt koncept

Du driver din egen uthyrningsstation men du är aldrig ensam. Som en del av Lastbilen familjen får du tillgång till alla fördelarna som ges när man ingår i en kedja. Vi har gjort misstagen längs resans gång och lärt oss av dem så att du inte ska behöva göra dem. Vi vet att växa organiskt och lönsamhet går hand i hand. Vi befinner oss på en marknad som växer vilket innebär stora möjligheter. Men det är också stenhård konkurrens. Med ett beprövat koncept som andas vårt ursprung från dalarna och med en tydlig riktning, så ser vi stor tilltro till vår affärsmodell. Vi står starkare än någonsin, och med över 15 års erfarenhet från den svenska marknaden är vi det självklara valet. Vi har funnits länge och vet vad som krävs för att driva framgångsrik uthyrningsverksamhet.

Profil

Vill du bli en del av Lastbilen.se och vårt beprövade uthyrningskoncept?

Lastbilen.se har mer än 15 års erfarenhet av att driva fordonsuthyrning! Nu söker vi duktiga franchisetagare som vill växa med oss!

Du står för investeringen, affärsmannaskapet och passionen för fordon. Lastbilen.se hjälper dig med resten fram till ett nyckelfärdigt uthyrningskoncept och ger kontinuerlig support kring drift och marknadsföring. Vi söker franchisetagare runt om i hela landet så oavsett var du bor eller vill driva transportbilsuthyrning – fyll i en intresseanmälan eller kontakta oss för en fortsatt diskussion.

Vill du bli vår nya franchisetagare?

Om svaret är JA på den frågan är vår följdfråga- är du målmedveten och har drivet till att bli en framgångsrik franchisetagare till lastbilen.se? Om svaret fortfarande är JA, då tycker vi att du ska ta kontakt med oss, så berättar vi mera vad vi gör och om vårt koncept.

Vårt franchiseerbjudande innefattar följande fördelar:

  • Vi hjälper till vid etableringen av stationen och finns som stöd under den dagliga verksamheten
  • Starkt varumärke
  • Gemensam hemsida och lastbilens egenutvecklade bokningssystem
  • Det är ett etablerat franchisekoncept, som bevisligen fungerar
  • Gemensamma konferenser och utbildningar
  • Ledarskap och säljsupport

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Om du fortsätter så antar vi att du accepterar detta.